Предвид всички кризи в страната ни и геополитическата ситуация, България

...
 Предвид всички кризи в страната ни и геополитическата ситуация, България
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Време е българите да излъчат хора, които се обединяват „за“, а не „срещу“

 Open photo

 

„ Предвид всички рецесии в страната ни и геополитическата обстановка, България има потребност от устойчиво ръководство и единство. Това е допустимо само на база платформа, цели и хрумвания “, това съобщи Десислава Атанасова в „ Седмицата “ на „ Дарик “.

Водачът на листите на ГЕРБ-СДС в Русе и Разград дефинира обстановката в страната като сериозна. И добави, че сме изправени пред редица рецесии, а пътят към възобновяване ще е сложен, по тази причина би трябвало да заложим на специалисти, които имат опит и умения, с цел да изведат страната от рецесиите.

Според Атанасова е настъпило време, в което българите би трябвало да излъчат хора, които могат да се сплотяват не " против ", а " за ", откакто повече от 7 месеца е управлявала безпринципна коалиция.

„ Разликата от 10% сред ГЕРБ-СДС и втората политическа мощ съгласно последните социологически изследвания демонстрира честен реванш на нашите симпатизанти, които през последните две години бяха подценявани от присъединяване в политическия живот и претърпяха редица противозаконни дейности. “. Така Атанасова разяснява резултатите, които регистрират социолозите.

Според нея решаването на проблемите на хората би трябвало да ни сплотява. И разясни, че жителите от изборните ѝ региони Разград и Русе се тормозят по какъв начин ще посрещнат зимата. „ Теми като оправянето с инфлацията и незаконната миграция не са ли цели, по които политиците би трябвало да се обединим “, попита тя.

Атанасова увери, че в случай че първият мандат за сформиране на държавно управление бъде връчен на ГЕРБ-СДС, те ще подходят съществено към него и ще предложат стратегия за справяне с рецесиите. Тя съобщи, че всеки, който е злоупотребил с доверието на гласоподавателите, носи своята отговорност, която се вижда от изборните резултати.

„ В предходния парламент ГЕРБ-СДС предложи да се одобри закон за 100% диверсификация на доставките на газ, както и краткосрочни и дълготрайни търгове. А държавното управление на Борисов стартира строителството на газовата връзка с Гърция и осъществя акционерния дял с 20% в терминала за полутечен газ в Александруполис “, разяснява още Десислава Атанасова от ГЕРБ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР